Pers & Media

Op deze pagina verzamelen wij links naar publicaties over het Seniorentoernooi in andere media. Als u uw artikel hierin opgenomen wilt zien, stuur dan een mailtje met de link naar info@seniorentoernooi.nl. Alle tips zijn welkom!

  • Tijdens een lunch in Hotel Delta in Vlaardingen hebben wij afscheid genomen van Frans Maas. Frans, was 29 jaar actief in het bestuur van NK Schaken Senioren en Veteranen. Waarvan 27 jaren als voorzitter.

    Met een praatje, presentje en anekdotes. Dit in aanwezigheid van Nico Bosman en Ap Lammers. helaas kon Ron Bleeker, geveld door het Corona virus, niet aanwezig zijn. Ron is als 3e lid toegetreden als bestuurslid. Is al jaren Wedstrijdleider bij ons toernooi.
    Het bestuur bestaat met ingang van heden uit Nico Bosman secretaris, Ron Bleeker algemeen bestuurslid en wedstrijdleider, Ap Lammers voorzitter en toernooidirecteur.

    De eerste inschrijving voor het 49e toernooi is ook al binnen. Zien uw inschrijving ook graag op www.seniorentoernooi.nl . Wij hopen u welkom te mogen heten in Cultureel Centrum Theothorne Dieren.

  • Nieuwe website NK Senioren en Veteranen (Schaken.nl 23 april 2019)